Kontakt oss +47 98 81 65 32

Fri frakt over kr 500,-

Rask levering i hele Norge

Hovedside

RASK EKSPEDERING I FLOTTE ESKER

Vi sender alltid samme dag eller senest formiddagen etter, avhengig av når på døgnet du bestiller! Glassene sendes i flotte esker med beskyttende innlegg. Med andre ord en flott gave til deg selv, eller til noen du er glad i!

  • Levering på dør eller i postkasse i hele Norge på 2-5 virkedager. Dersom du ønsker å hente i nærmeste butikk, er det bare å gi beskjed.
  • Vi bruker Bring, Helt Hjem og Postnord. Har du spesielle preferanser, fortell oss!
  • Dersom du ønsker å sende honning til noen andre enn deg selv, kan du opplyse om dette i «ordrenotater» i kasse ved bestilling.

GRATIS HONNINGGUIDE NÅR DU BESTILLER

Når du bestiller honning får du alltid med HonningGutta’s Honningguide, helt gratis. Enten du skal ha honning selv eller gi bort i gave, er dette den perfekte følgesvenn som byr på masse gøy og nyttig lesing. Heftet inneholder følgende: 

  • Introduksjon av HonningGutta og vårt arbeid for bier og birøktere
  • Gøy og lærerik informasjon om både honning og bier
  • Spennende og smakfulle honning-oppskrifter

NATURLIG OG RÅ HONNING

Vi tilbyr kun rå og ubehandlet honning. Det betyr at honningen ikke er varmebehandlet, med andre ord naturlig slik biene lager den. Vi er stolte over at hvert glass kan spores tilbake til den enkelte bigård! Det som er så gøy med honning er hvor mange forskjellige sorter som finnes. Faktisk finnes det over 200 honningsorter i verden! Det er blomstene og plantene biene henter nektar fra som bestemmer hvilken honning de lager. For eksempel får man Lynghonning når biene samler nektar fra lyng og Appelsinblomsthonning fra blomsten til appelsintreet. Smak, farge og bruk vil derfor variere, og gjør at honning passer til alt av mat og drikke! 

Rå honning inneholder alle mineralene og enzymene som kroppen trenger. Honningens medisinske effekt på kroppen vår er godt dokumentert. Bruk av honning i infiserte sår har vært benyttet av leger i årevis. Bytter du ut sukkeret du får i deg med fornuftige mengder naturlig honning, kan det være gevinster å hente. Honninggutta tilbyr kun ekte rå honning. 

VELG HONNINGGUTTA OG STØTT BIENE

Vi er 3 unge «honninggutter» fra Kristiansand som er veldig glade i honning og ønsker å gjøre en forskjell. Kanskje har du lagt merke til at det er mindre bier og insekter enn før? Biene er viktige for oss og står for 1/3 av vår matproduksjon. Derfor jobber vi aktivt for å forebygge biedød. For å gjøre dette på beste måte har vi identifisert et behov for flere birøktere, mer forskning og kunnskap. Når du velger vår honning går overskuddet til følgende:

  • Styrke kunnskap om bier og biedød. Vi mener det er viktig å få dette opp på agendaen for å identifisere hva vi kan gjøre for å hindre dette.
  • Dele ut insekthotell og bievennlige plantefrø. Biene mister sitt naturlige habitat. Dersom alle norske hjem hadde hatt insekthotell og plantet bievennlige planter ville dette hjulpet.
  • Rekruttere unge birøktere. Snittalderen på birøktere i Norge er i dag høy. Vi må satse på de unge. Unge personer under 35 år kan søke oss om å få finansiert birøkterkurs. 

HONNINGGUTTA.NO AS  er konkurs,
nettsiden www.honninggutta.no er derfor foreløpig lagt ned.

Frakt kr 69.-
Gratis frakt over kr 500,-
Rask levering i hele Norge (2-5 virkedager)