Ahhh, lukten av ferskt brød rett fra ovnen… 😍
Har du prøvd å erstatte sukker med honning når du baker brød? Det kan vi anbefale på det varmeste! Faktisk gjør honning at deigen hever raskere og blir mer luftig. I tillegg blir skorpen fin og gyllen.
Husk at honning er søtere enn sukker, så reduser mengden med ca. 10-20%. Nå om sommeren anbefaler vi deg å lage hjemmelagde pølsebrød, hamburgerbrød, hjemmelaget pizza på grillen og ferske rundstykker til frokost 😋
Prøv gjerne ut vår oppskrift!
- 300g lunket vann
- Ca. 600g mel
- 1/2 pose gjær
- 1 ts rå honning
- 1 ss extra virgin olivenolje
- 1 ts salt
- Begynn med å blande sammen vann, honning, olivenolje og salt i en bolle. Tilsett deretter gjær.
- Tilsett mel og elt deigen godt.
- La heve til dobbel størrelse
- Form deigen etter hva du ønsker å lage, pensle med vann og stek i ovnen på 180 grader.
Flere tips til sommermaten?