Kontakt oss +47 98 81 65 32

Fri frakt over kr 500,-

Rask levering i hele Norge

Spørsmål og svar

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan leveres honningen?

Vi sender med Bring og Postnord. Honningen sendes i flotte esker som beskytter glassene.

Hvor lang tid tar forsendelsen og hvor leverer vi?

Vi leverer i hele landet og har fokus på rask levering. Derfor sender vi samme dag eller senest morgenen etter. Du vil motta din honning i løpet av 2-5 virkedager.

Hva koster leveringen?

Bestillinger under 500 kroner koster 69,- i f frakt. Det er gratis frakt ved bestillinger over 500 kroner.

Jeg får ikke til å bestille, hva gjør jeg?

Kontakt oss på tlf 48259326, så hjelper vi!

Hvilke betalingsmåter tilbyr vi?

Vi tilbyr trygg betaling gjennom Klarna, bankkort og Vipps.

Hva er rå honning?

Rå honning er honning slik som biene lager den. Det betyr at det ikke tilsettes noe i honningen og at den ikke varmebehandles på noen måte. Da får du i deg alle vitaminene, enzymene og antioksidantene som gjør honning så sunt.

Hva er spesielt med vår honning?

Ofte vil du finne produkter som er en blanding av honning fra hundrevis av birøktere. Vår honning er ikke blandet og hvert glass kan spores tilbake til den enkelte birøkter. På denne måten respekterer vi birøkterens harde arbeid og tilbyr ren smak.

Hva er forskjellen på mono- og polyforal honning?

Når biene samler mest nektar fra en blomst eller plante, kalles honningen monofloral, slik som Lynghonning eller Appelsinblomsthonning. Når nektaren kommer fra tusenvis av blomster i et område kalles honningen polyfloral, slik som Sommerhonning eller Fjellhonning.

Hva går overskuddet vårt til?

Når du bestiller honning hos oss kan du være trygg på at birøkteren har fått godt betalt for sitt arbeid. I dag er snittalderen på en norsk birøkter høy og for at vi skal nyte norsk honning også i fremtiden, må ungdommen ønske å satse. Og da må det de tjener være på høyde med andre vanlige yrker i Norge! For å stimulere til økt satsing finansierer vi birøkterkurs til unge personer under 35. Bienes velvære står også høyt i vårt arbeid. Så ofte vi kan deler vi ut biehotell og bievennlige blomsterfrø, og bruker mye tid på informasjonsdeling om biedød og honning. Biene må settes på agendaen.

Hvem er vi?

Honninggutta består av 3 barndomsvenner fra Kristiansand som er over gjennomsnittet engasjert i birøkt, naturen og honning. Les mer på «om oss».

Frakt kr 69.-
Gratis frakt over kr 500,-
Rask levering i hele Norge (2-5 virkedager)